Campus

Bij Estudiantes Costa Blanca zijn wij op de hoogte van het belang van het trainen van jonge mensen die mogelijkheden hebben om binnen het vakgebied, middels een andere cultuur en taal, verbinding met elkaar te vinden. Hierdoor verwerven zij professionele en persoonlijke vaardigheden. 

Leer en examenlocatie

Het hoofddoel van dit Campus programma is om kennis te maken met de Spaanse (zorg)cultuur in een praktijkgerichte omgeving. Daarnaast biedt het een bijdrage aan het leren en verbeteren van een vreemde taal. 

Door deze competenties te ontwikkelen in een mooie en zonnige omgeving, worden de vaardigheden van de student naar een hoger niveau gebracht welke zij meenemen in hun toekomstige werkomgeving. 

Campusweek

Naast mooie programma´s voor studenten, organiseert Estudiantes Costa Blanca ook Campusweken voor docenten. 

Ons Campusterrein ligt op loopafstand van zee en het OV. Er is een zwembad aanwezig en ligt centraal gelegen van Alicante stad, vliegveld en Benidorm. 

Tijdens de Campusweek verblijven onze gasten op een eigen gedeelte op het Campusterrein voorzien van meerdere slaapkamers, badkamers en keuken.

Campusweek studenten
Campus Estudiantes Costa Blanca
Campusweek docenten
Campusweek docenten ECB
campusweek student
Campusweek docenten
Campusweek ECB jeep
campusweek ECB
campusweek estudiantes costa blanca
Campusweek model
Estudiantes Costa Blanca Campus
Campusweek studenten Campus Estudiantes Costa Blanca Campusweek docenten Campusweek docenten ECB campusweek student Campusweek docenten Campusweek ECB jeep campusweek ECB campusweek estudiantes costa blanca Campusweek model Estudiantes Costa Blanca Campus
Scroll to Top
Scroll to Top