Over ons

Estudiantes Costa Blanca is in 2011 opgericht door Eef en Laura. Een tekort aan stageplaatsen in Nederland en een aanbod van mooie plekken in Spanje maakte het voor ons makkelijk om hier in Spanje een nieuw bestaan op te bouwen.
In al deze jaren hebben wij al ontzettend veel studenten een mooie stage kunnen bieden en vooral een onvergetelijke ervaring.

Onze slogan ´Un Recuerdo Para Siempre´, een herinnering voor altijd, is dan ook niet voor niets al vele malen door oud studenten op wat voor manier dan ook voor eeuwig vastgelegd.

Estudiantes Costa Blanca staat voor persoonlijk contact.

ECB

Daarbij staan wij voor kwaliteit en dat is terug te vinden in onze huisvesting voor de studenten, de leerzame leerbedrijven waar studenten van harte welkom zijn, de persoonlijke begeleiding en de mogelijkheden tot extra stagebegeleiding en het examineren in het buitenland.

Onze eigen Campusterrein is de kers op de taart wat een tal van mogelijkheden biedt om blijvend te werken aan het optimaliseren van kwalitatieve stages en projecten.

Estudiantes Costa Blanca organiseert stages over de hele Costa Blanca en de Costa Cálida.
Overal lopen onze Estudiantes Costa Blanca contactpersonen rond die gediplomeerd zijn voor dezelfde opleiding van de studenten die zij begeleiden.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor stage of projecten via Estudiantes Costa Blanca? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Estudiantes Costa Blanca
Calle del Padre Arrupe 16, 2L , 03016 Alicante

Mobiel Laura: +34 622324429
Mobiel Eef: +34 691128633

info@estudiantescostablanca.nl

Scroll to Top
Scroll to Top