Estudiantes Costa Blanca verzorgt voor jou de huisvesting. 

Alle appartementen hebben wij al jaren in eigen beheer. Dat betekent dat de buren, de plaatselijke supermarkt en de mensen in jouw buurt weten dat jullie studenten zijn van Estudiantes Costa Blanca en hier zijn voor je stage. 

Wij zorgen ervoor dat huisvesting altijd in de buurt van jouw stage is. Soms zal je gebruik moeten maken van het openbaar vervoer of fiets maar dat is nooit ver of ingewikkeld.

In je accommodatie woon je altijd samen met andere Estudiantes Costa Blanca studenten waar je maanden van te voren al mee in contact komt.

Als jij met een vriendin of klasgenoot samen wil wonen dan kun je dat aangeven en houden wij daar rekening mee waar mogelijk. In onze accommodatie woon je met 3 of 4 Estudiantes studenten samen.

Iedereen heeft altijd zijn eigen slaapkamer (als er eventueel gedeeld kan worden dan is dat altijd in overleg met jou) en de accommodaties zijn opgeruimd en schoon bij aankomst. Verder is alles aanwezig zoals een wasmachine, potten en pannen. Jij hoeft je alleen maar druk te maken over je koffer met kleding.

Een veelgestelde vraag is of er ook airco aanwezig is in het appartement. Dit is bij een aantal appartementen het geval maar niet bij allemaal. Wij brengen je ongeveer een maand voor aankomst in contact met de studenten die op dat moment in jouw toekomstige huisje woont zodat jullie een videotour kunnen doen én handige tips kunnen overnemen. 

Scroll to Top
Scroll to Top