Examineren

Al sinds 2013 is Estudiantes Costa Blanca continu bezig met het mee bewegen en goed inrichten van een volgens Nederlandse wet- en regelgeving examensysteem. We hebben hierover veel contacten met de scholen en werken samen met verschillende partijen in Nederland om dit allemaal goed te organiseren. Wij zijn allemaal gecertificeerd, hebben veel ervaring en voldoen aan alle eisen.

Omdat het examineren op de werkvloer in Spanje anders gaat dan in Nederland en omdat de Spaanse collega´s vaak niet goed begrijpen wat nu de bedoeling is speelt Estudiantes een grote rol in het zo goed mogelijk laten verlopen van de examens. 

Estudiantes Costa Blanca merkt de grote verschillen per school en de onrust die het met zich meebrengt op. De regels rondom het examineren kunnen per school en soms zelfs per locatie sterk wisselen. 

Het maakt het voor ons vaak erg lastig en niet overzichtelijk om de specifieke wensen per school bij te houden. Wij ondervinden dat er vanuit Nederland vooral wordt gekeken naar eigen regels en wensen en er te weinig oplossingsgericht wordt gedacht. 

Als jij interesse hebt in een stage via Estudiantes Costa Blanca en jij wil hier ook graag kunnen examineren dan is het belangrijk dat jij zelf goed op de hoogte bent van de regels rondom het examineren in het buitenland vanuit jouw school. 

Kom je er niet uit? Vraag dan of school contact met ons wil opnemen. 

Alleen met het begeleidingspakket totaal is het mogelijk om via ons te examineren in het buitenland. De zorgvuldige voorbereidingen, vertalingen en uitleg naar de werkvloer, de kilometers in dit Spaanse land, het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en het intensief beoordelen van verslagen en deze voorzien van de juiste feedback, kost tijd. 

campus
Examineren
Scroll to Top
Scroll to Top