Leer en examenlocatie

Op loopafstand van de zee en het openbaar vervoer kun jij nu leren en vakantie vieren tegelijk.
Campusterrein Estudiantes Costa Blanca is een fantastische en unieke locatie om ontspanning, ontmoeten en werk samen te brengen tot een mooie leerzame ervaring in de provincie Alicante.

Ons Campusterrein heeft zowel lokalen waar je examentraining en -begeleiding voor praktijkexamens kunt krijgen als een plaats voor een fijn verblijf.
Lukt het je niet om een examen op je stage uit te voeren dan kun je terecht in een simulatie lokaal waar je alsnog je proeve van bekwaamheid kunt halen. Na een intensieve dag kun je een duik nemen in het zwembad!

Voor onze studenten die stage lopen aan de Costa gebruiken wij de lokalen voor examentrainingen, workshops maar ook voor gezellige bijeenkomsten om ervaringen over jouw stageperiode te delen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor deze zelfde groep studenten is er voorafgaand aan de stage een Campusweek georganiseerd. Een intensieve introductie Campusweek waar je klaargestoomd wordt qua taal, cultuur, stage, skills en nog veel meer. 

Ook gebruiken wij onze locatie om onze praktijkbegeleiders en onze Estudiantes Costa Blanca contactpersonen met elkaar kennis te laten maken, ervaringen te delen, te certificeren en examineringsprocessen te optimaliseren.

Voor overige studenten en docenten uit Nederland organiseren wij hier projecten op maat voor alle niveau´s. 

Ben je een docent en kom je voor een paar dagen naar Alicante? Dan kun je tijdens je docentenreis gebruik maken van ons Campusterrein. 

Interesse? Neem dan gauw contact met ons op!