Zorgstage Costa Blanca

Estudiantes Costa Blanca Gaat weer van start!

Back to het ´nieuwe normaal´

Gelukkig! We zijn er weer! Het was een hele ervaring zeg. Voor iedereen nietwaar?

Zoals in mijn laatste blog geschreven hoopte Estudiantes per september weer verder te kunnen met ons ´nieuwe Estudiantes´ en als we zo door gaan, gaat ons dat zeker lukken. Kom maar op! We zijn er klaar voor.

Soms beland je in een situatie waar je van tevoren niet weet hoe je daar mee om zal gaan. Het zijn situaties die je moeten overkomen of die je heel bewust moet gaan toepassen om te weten hoe je erop reageert.

Een stage in Spanje is zo een voorbeeld ☺ maar ook een virus, een lockdown, je bedrijf op z´n gat zien gaan en emoties die alle kanten op vliegen is er een mooi voorbeeld van. 

Eef en ik zijn eigenlijk ontzettend trots op onszelf dat we er zo redelijk relaxt doorheen gefietst zijn. We lieten het op ons afkomen en namen het zoals het kwam. Af en toe waren we er flink chagrijnig onder maar meestal staken we elkaar een hart onder de riem en motiveerden we elkaar om te roeien met de riemen die we wél hebben.

Dankzij ook absoluut de steun van de mensen om ons heen zoals veel scholen, organisaties en heel veel lieve studenten, kunnen we de boel weer een beetje gaan oppakken.

Alle plannen staan op papier, projecten zijn geschreven, toekomstmogelijkheden zijn voorzichtig aan gaan rollen en wij zijn weer BACK ON TRACK.

Als het blijft zoals het nu gaat wat het virus betreft, zullen wij in augustus studenten gaan verwelkomen die hier eigenlijk op stage zouden komen maar niet meer konden komen door al het gedoe. Zij hebben zich ingeschreven voor de Campusweek, een troostprijs zoals een meisje het noemde, maar we zullen ze een herinnering voor het leven mee geven!

Wij kunnen in elk geval niet wachten. We missen ons werk. De lol, de gezelligheid, de onbezorgdheid van onze studenten.

Inmiddels is ook de zomer vol van start. Genieten dus. Beetje bijkomen van alles de afgelopen maanden maar daarna is het wat ons betreft afgelopen met de rust.

Tot gauw!

Scroll to Top
Scroll to Top